Menyasszonyi és esküvői smink Gräff Dórától

Néhány gondolat az esküvői sminkről...

Amikor egy nő az esküvőjére készül, legtöbbjük heteket tölt el azzal, hogy megtalálja a megfelelő ruhát. Aztán, hogy megtalálja a megfelelő cipőt. Aztán, hogy kiválassza a menyecske ruhát. Sokszor az előkészület ugyan olyan fontos és ugyan olyan jó érzéssel tölt el, mint maga az esemény. Tudom, hogy a leendő feleség nem szeretne az utolsó pillanatig várni a tökéletes menyasszonyi ruha meg találására. Tudom, hiszen a legtöbb nő ezt teszi, amikor eljön az idő a tökéletes esküvői smink megtervezéséhez és megtalálásához.

A speciális sminkelési technikáknak köszönhetően esküvői sminkedet úgy készítem el, hogy egész nap a helyén maradjon, még szebbé varázsolva Téged és veled együtt életed egyik legfontosabb pillanatát, a közös „Igen”-től egészen az utolsó táncig.

A jó sminkhez idő kell.

Próbasmink

Próbasminkre előzetes konzultációt követően tudsz bejelentkezni. A személyes találkozás alkalmával gyakorlatban is megnézzük, hogy stílusban, színben és formában melyik sminktípus áll hozzád a legközelebb.

A próbasmink körülbelül 1,5-2 óra hosszú. Ez alatt az idő alatt minimum 2 sminkvariációt készítek el. Segítek abban is, hogy hogyan korrigáld sminkedet az esküvőd napján, szükség esetén a megfelelő sminkes anyagok beszerzésében is.

Esküvői smink

Az esküvői smink pontosítását követően, ez az egyedi szolgáltatás lehetővé teszi, hogy sminkedet akár otthon, a kiválasztott hotelben, vagy a ceremónia helyszínén készítsem el.

Külön választható szolgáltatások

  • Sminkigazítás az esküvőn / smink ráépítés
  • Örömanya smink
  • Koszorús lány smink
  • Vőlegénysmink
  • Tetoválás eltüntetés

Várom az érdeklődésedet!

Gräff Dóra - Professzionális sminkes

+36 20 529 1377

dora@graff.hu

www.doragraff.com

esküvői smink fotó
esküvői smink fotó
esküvői smink fotó esküvői smink fotó esküvői smink fotó